Rólunk

A System-5 Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalat, melyet 1991-ben alapítottunk. A tulajdonosi kör a mai napig változatlan, 3 főből áll. A cégalapítók, akik továbbra is aktívan vesznek részt a System-5 Kft napi munkájában, több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Kezdeti időkben a csak számítástechnikai profil, a mai napra kibővült az informatika mellett, a vizuáltechnikai és a kereskedelmi rendszerek értékesítésével, szervizével.

Partnereink (BIZERBA; LAUREL; MICRA) támogatásával a teljes Dél-Dunántúlon rendelkezésre állunk ügyfeleinknek eszközállományuk bővítése, üzemeltetése terén.

A System-5 Kft. sajátos helyzetének és Partnereinek köszönhetően az informatikai, vizuáltechnikai és a bolti rendszerek minden területén, a legkisebb alkatrésztől a legösszetettebb rendszerig használható megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Cégünk 1996-tól 2021-ig – 25 évig - a PBKIK Informatika Tagozat akkreditált tagja volt.

2006 -tól 2019-ig a SYSTEM-5 Kft. biztosította a Dél-Dunántúlon az ALBACOMP cégcsoport által értékesített eszközök üzembe helyezését, karbantartását, szervizelését.

2011 óta látjuk el a LAUREL és a MICRA kereskedelmi rendszerek helyi szervizét.